Sveriges grisföretagares årsstämma kommer nu, tredje gången gillt, hållas i Värmland. På grund av Corona har stämman de senaste två åren fått ställas in.
Vi hoppas att ni precis som vi längtar efter att få träffas igen och mingla runt bland utställare och kollegor i branschen. Under stämman kommer vi bland annat få en rapport om vad som är på gång inom Svenskt Kött och hur trenderna bland våra konsumenter ser ut. Dessutom kommer vi att få inblick i hur satsningen med Swedish Pork har gått. Stämman huseras på Selma Spa, en vacker anläggning med utsikt över sjön Fryken. Möjlighet finns att ta en dag extra med övernattning för den som vill göra stämman extra njutbar.
När? 08.00 20 juni – 17.00 21 juni
Var? Selma spa, Sunne
Anmäl dig här
(Behöver du ändra i din anmälan? Hör av dig till support@fyrtech.se)
Program
Måndag 20 juni
08:00
Stämmodagen drar i gång med välkomsthälsning, föredrag av våra huvudsponsorer Topigs Norsvin och HKScan samt sedvanliga stämmoförhandlingar. Vi hinner även med en paus för fika och mingel bland sponsorerna under förmiddagen.
11:30-13:00
Lunch
12:30-17:30
– Isabell Moretti, Svenskt Kött: Dagens konsumenttrender
– Karin Henriksson, Identx: Kommunikationsprojektet SweDish Pork
– Helena Elofsson, Jordbruksverket: Nya djurskyddsregler inom EU
– Katarina Gielen, Jordbruksverket: Framtidens salmonellastrategi
– Catrin Molander, Jordbruksverket: Livsmedelsförsörjning och totalförsvar
– Jeanette Fors-Andrée: Att äga sin agenda
19:00
Vi samlas för fördrink och mingel inför stämmobanketten som går av stapeln 19:30.